Goedkope mobiele telefoons

Lindy Steffens (19 jaar, Mill)

‘Goedkope mobiele telefoons voldoen prima’

“Goedkope mobiele telefoons vind je overal. Maar voldoen ze ook?” Dat is de vraag die Lindy Steffens zichzelf stelt. “De goedkope mobiele telefoons die ik heb gehad wel. Dankzij VTU Telecom.”

Goedkope mobiele telefoons kun je inderdaad overal krijgen. Het probleem is echter dat je niet altijd weet wat voor goedkope mobiele telefoon je dan precies koopt. “Er zit nogal verschil tussen goedkope mobiele telefoons en goedkope mobiele telefoons, als je begrijpt wat ik bedoel”, zegt Lindy. “Goedkoop is soms duurkoop. Daarom ga ik voor goedkope mobiele telefoons naar een winkel waar ze verstand van zaken hebben.”

Goedkope mobiele telefoons: wat zijn dat?

Zelfs de goedkoopste mobiele telefoon kan ontzettend goed bevallen. En andersom kan een dure telefoon juist tegenvallen. Lindy daarover: “Op zich zegt ‘goedkope mobiele telefoons’ me niet zoveel. Want wat is goedkoop? Een toestel waar je niks voor betaalt, maar dat na een paar weken niet meer functioneert? Onder ‘goedkope mobiele telefoons’ versta ik: de beste telefoon die je voor jouw budget kunt kopen.”

Goedkope mobiele telefoons: bellen en sms’en

Lindy legt uit wanneer goedkope mobiele telefoons voor haar voldoen: “Als ze doen wat ik wil dat ze doen: bellen en sms’en. Meer heb ik niet nodig. En uiteraard dat ik er niks te veel voor betaal.” Goedkope mobiele telefoons vindt ze bij VTU Telecom: “Als ik daar ben, heb ik binnen tien minuten drie prima goedkope mobiele telefoons in mijn handen. Dan is het een kwestie van vergelijken en klaar.”

Goedkope mobiele telefoons: VTU Telecom
Lindy benadrukt wel dat je niet overal zo goed geholpen wordt. “Bij VTU Telecom snappen ze dat ik niet allerlei gadgets en zo wil. Ze drammen ook niet door als ik zeg dat ik alleen geïnteresseerd bent in de goedkoopste mobiele telefoons. Ik noem mijn budget, zeg wat ik wil en zij komen met de beste goedkope mobiele telefoons!”

Krediettabel

Als je je toestel niet in één keer, maar gespreid betaalt gedurende de looptijd van je contract dan is er sprake van een lening, oftewel een krediet. In de onderstaande krediettabel vind je een aantal voorbeelden van kredieten voor populaire toestellen.
ToestelTotale toestelkostenEenmalige betalingTotaal kredietbedragTermijnbedragDuurovereenkomstDebetrentevoet/JKP
iPhone 7576.000.00576.0024.00240 %
Galaxy S6288.000.00288.0012.00240%
Informatie en verkoop
Openingstijden helpdesk
maandag t/m zaterdag
09:30 - 17:00 uur

info@vtu.nl
 
Contactformulier
Abonnementen en toestellen van nu
Zakelijke abonnementen
Bekijk de zakelijke abonnementen van o.a. Bekijk de zakelijke abonnementen van o.a.
Superstore in Uden
Superstore in Uden
Kom langs in onze superstore

Openingstijden Superstore
Maandag & Donderdag
09:30 - 20:00 uur

Dinsdag & Woensdag
09:30 - 17:00 uur

Vrijdag
09:30 - 21:00 uur

Zaterdag
09:30 - 17:00 uur

Vestigingen
Uden Vluchtoord
Aanmelden nieuwsbrief
Meld je aan voor de VTU Nieuwsbrief nieuwsbrief aanmelden
Veilig & Comfortabel
Partners
KPN Toppartner
KPN Toppartner
Webshop Keurmerk