iPhone

Ronald van Kleeff (27 jaar, Veghel)

‘‘iPhone rules’’

“iPhone is dé uitvinding van de laatste tien jaar. En ook de komende jaren zal iPhone de standaard zetten.” Internetondernemer Ronald van Kleeff is er dan ook van overtuigd dat hij nooit meer een andere telefoon wil.

iPhone is volgens Ronald echter geen ‘telefoon’. “Het is een multimedia-apparaat waar je ook mee kunt bellen. Om de omschrijving te citeren: de iPhone 3gs is een gsm in combinatie met iPod, videocamera en een toestel voor mobiel internet met e-mail en gps-kaarten. Als internetondernemer vind ik de iPhone ge-wel-dig, maar ook als consument ben ik er zeer tevreden over.”

iPhone kopen

Een iPhone kopen was aanvankelijk niet zo makkelijk, vanwege de run op deze apparaten. “iPhone rules”, dacht ik toen al. “Gelukkig kon ik er bij VTU Telecom snel een kopen, mét iPhone abonnement uiteraard. Dat het een topproduct zou zijn, wist ik wel. Want als je Apple computer en Apple notebook perfect zijn, waarom de Apple iPhone dan niet?”

iPhone: ‘Echte killer’

Als ondernemer vindt Ronald de Apple iPhone – of T-Mobile iPhone – echt uniek: “Zoals het toestel in de markt is gezet: fan-tas-tisch. Alle mediarubrieken besteedden er aandacht aan, maar ook bijvoorbeeld het journaal. Het resultaat van slimme marketing. Los van het feit dat het natuurlijk een subliem product is. Want uiteindelijk is het natuurlijk een echte killer.”

iPhone rules
De iPhone is volgens Ronald geen cent te duur. “Dat toestel bespaart me zoveel tijd. Onderweg mail ophalen, navigeren en bellen kon ik natuurlijk al langer, maar nu is het gebruiksgemak zo ontzettend groot, dat ik niet meer anders kan. Ik verlies liever mijn paspoort dan mijn telefoon, zelfs op vakantie! iPhone rules, zeg ik altijd. Mijn vrouw maakt daar dan van: iPhone rules your life!”

VTU Telecom
Nog een tip van Ronald: “Koop je telefoons bij VTU Telecom. Daar hebben ze altijd de beste prijzen en de beste adviezen. Mijn volgende toestel? Een iPhone!”

Krediettabel

Als je je toestel niet in één keer, maar gespreid betaalt gedurende de looptijd van je contract dan is er sprake van een lening, oftewel een krediet. In de onderstaande krediettabel vind je een aantal voorbeelden van kredieten voor populaire toestellen.
ToestelTotale toestelkostenEenmalige betalingTotaal kredietbedragTermijnbedragDuurovereenkomstDebetrentevoet/JKP
iPhone 7576.000.00576.0024.00240 %
Galaxy S6288.000.00288.0012.00240%
Informatie en verkoop
Openingstijden helpdesk
maandag t/m zaterdag
09:30 - 17:00 uur

info@vtu.nl
 
Contactformulier
Abonnementen en toestellen van nu
Zakelijke abonnementen
Bekijk de zakelijke abonnementen van o.a. Bekijk de zakelijke abonnementen van o.a.
Superstore in Uden
Superstore in Uden
Kom langs in onze superstore

Openingstijden Superstore
Maandag & Donderdag
09:30 - 20:00 uur

Dinsdag & Woensdag
09:30 - 17:00 uur

Vrijdag
09:30 - 21:00 uur

Zaterdag
09:30 - 17:00 uur

Vestigingen
Uden Vluchtoord
Aanmelden nieuwsbrief
Meld je aan voor de VTU Nieuwsbrief nieuwsbrief aanmelden
Veilig & Comfortabel
Partners
KPN Toppartner
KPN Toppartner
Webshop Keurmerk