Mobiele telefoon abonnement

Demi de Jong (17 jaar, Uden)

‘Mobiele telefoon abonnement: in de winkel’

“Mobiele telefoon abonnement nodig? Dan ga ik naar VTU! Daar ben ik heel makkelijk in hoor!” Demi de Jong doet niet moeilijk over het kiezen van een mobiele telefoon abonnement.

“Mobiele telefoon abonnementen vind ik best ingewikkeld. Daarom ga ik altijd naar de winkel, en sluit ik nooit een mobiele telefoon abonnement af via internet. In de winkel kennen ze alle verschillen en acties voor mobiele telefoon abonnementen, zodat je veel kunt besparen.” Demi houdt van snel en eenvoudig, zeker bij een mobiele telefoon abonnement. Waarom ook moeilijker doen dan nodig?

Mobiele telefoon abonnement: van hier tot Tokio

“Als ik mijn mobiele telefoon abonnement moet vernieuwen, ga ik meteen naar VTU. Je kunt wel voor elk mobiele telefoon abonnement de foldertjes napluizen, maar de ene mobiele telefoon aanbieding is nog niet afgelopen of de andere is er al! Bij VTU hebben ze alles keurig op een rij: alle mobiele telefoons, aanbiedingen van hier tot Tokio!”

Mobiele telefoon abonnement: veel verschillen

Het geld dat Demi heeft, gaat grotendeels op aan haar mobiele telefoon en het bijbehorende mobiele telefoon abonnement. “Er zijn veel verschillen tussen het ene mobiele telefoon abonnement en het andere. Daarom koop ik niet zomaar wat. Het mobiele telefoonabonnement dat ik nu heb, heeft best hoge basiskosten, maar ik betaal nauwelijks extra per gesprek. Terwijl mijn vorige mobiele telefoon abonnement precies andersom in elkaar zat.”

Mobiele telefoon abonnement: minder geld
Het was de verkoper van VTU die Demi de tip gaf om een ander mobiele telefoonabonnement te nemen. Sindsdien is ze minder geld kwijt, terwijl ze meer belt! “Dat bedoel ik”, zegt ze. “Ik kan zelf wel gaan zoeken naar dat ene mobiele telefoon abonnement of die ene mobiele telefoon aanbieding, maar ik zie door de bomen het bos niet. Bij VTU vragen ze een paar dingen en pakken ze zo dat ene mobiele telefoon abonnement. Of ze geven je de keuze uit enkele opties. Uiteindelijk heb ik elke keer een beter mobiele telefoon abonnement!”

Krediettabel

Als je je toestel niet in één keer, maar gespreid betaalt gedurende de looptijd van je contract dan is er sprake van een lening, oftewel een krediet. In de onderstaande krediettabel vind je een aantal voorbeelden van kredieten voor populaire toestellen.
ToestelTotale toestelkostenEenmalige betalingTotaal kredietbedragTermijnbedragDuurovereenkomstDebetrentevoet/JKP
iPhone 7576.000.00576.0024.00240 %
Galaxy S6288.000.00288.0012.00240%
Informatie en verkoop
Openingstijden helpdesk
maandag t/m zaterdag
09:30 - 17:00 uur

info@vtu.nl
 
Contactformulier
Abonnementen en toestellen van nu
Zakelijke abonnementen
Bekijk de zakelijke abonnementen van o.a. Bekijk de zakelijke abonnementen van o.a.
Superstore in Uden
Superstore in Uden
Kom langs in onze superstore

Openingstijden Superstore
Maandag & Donderdag
09:30 - 20:00 uur

Dinsdag & Woensdag
09:30 - 17:00 uur

Vrijdag
09:30 - 21:00 uur

Zaterdag
09:30 - 17:00 uur

Vestigingen
Uden Vluchtoord
Aanmelden nieuwsbrief
Meld je aan voor de VTU Nieuwsbrief nieuwsbrief aanmelden
Veilig & Comfortabel
Partners
KPN Toppartner
KPN Toppartner
Webshop Keurmerk