Mobiele telefoons

Jasper van Utrecht (23 jaar, Uden)

"Mobiele telefoons haal ik alleen bij VTU"

“Mobiele telefoons heb je in allerlei soorten en maten. Voor winkels in mobiele telefoons geldt dat niet. Althans, dat is mijn ervaring. VTU Telecom is voor mij echt dé zaak als het gaat om mobiele telefoons.” Aan het woord is Jasper van Utrecht."

Mobiele telefoons zijn een passie voor Jasper. De 22-jarige student heeft in het dagelijks leven eigenlijk maar drie dingen nodig: zijn credit card, laptop en mobiele telefoon. Jasper noemt zichzelf geen freak, maar vindt mobiele telefoons wel belangrijk. “Ik hou van gadgets en hippe dingen, dus ik ga regelmatig een nieuwe mobiele telefoon kopen. Soms heb ik wel twee of drie mobiele telefoons tegelijk.”

Mobiele telefoons als verlengstuk

Wat vindt hij belangrijk als het gaat om mobiele telefoons? “Voor mij is het niet alleen een mobiele telefoon, maar een verlengstuk van mezelf. Dat klinkt wat zweverig, maar wat ik bedoel is dat mobiele telefoons tegenwoordig zoveel meer kunnen. Daardoor zegt een telefoon wat voor persoon je bent. Ik gebruik mijn mobiele telefoons ook als MP3-speler en voor navigatie. Daarnaast zijn applicaties als buienradar en navigatie een must. En ook mijn Facebook en Hyve wil ik via mijn mobiele telefoons bij kunnen houden. Mijn mobiele telefoon moet dus perfecte prestaties leveren voor online gebruik.”

Mobiele telefoons: VTU Telecom

Een mobiele telefoon kopen doe je bij VTU Telecom: dat staat voor Jasper als een paal boven water. “Mijn eerste mobiele telefoons kocht ik nog in zo’n landelijke keten, maar dat beviel me niet. Toen ik bij VTU Telecom kwam, merkte ik dat ze hier – net als ik – een passie hebben voor mobiele telefoons. Of je het nou over de ene mobiele telefoon hebt of over de andere: ze kennen alle ins en outs. Daarnaast hebben ze volgens mij echt álle mobiele telefoons, en bijna altijd als eerste.”

Mobiele telefoons: bijblijven
Tot slot de vraag of Jasper nog een tip over mobiele telefoons heeft. “Jazeker”, aldus de student, “een hele simpele. Bezoek regelmatig deze site. Dan ben je precies op de hoogte van wat er mogelijk is op het gebied van mobiele telefoons!”

Krediettabel

Als je je toestel niet in één keer, maar gespreid betaalt gedurende de looptijd van je contract dan is er sprake van een lening, oftewel een krediet. In de onderstaande krediettabel vind je een aantal voorbeelden van kredieten voor populaire toestellen.
ToestelTotale toestelkostenEenmalige betalingTotaal kredietbedragTermijnbedragDuurovereenkomstDebetrentevoet/JKP
iPhone 7576.000.00576.0024.00240 %
Galaxy S6288.000.00288.0012.00240%
Informatie en verkoop
Openingstijden helpdesk
maandag t/m zaterdag
09:30 - 17:00 uur

info@vtu.nl
 
Contactformulier
Abonnementen en toestellen van nu
Zakelijke abonnementen
Bekijk de zakelijke abonnementen van o.a. Bekijk de zakelijke abonnementen van o.a.
Superstore in Uden
Superstore in Uden
Kom langs in onze superstore

Openingstijden Superstore
Maandag & Donderdag
09:30 - 20:00 uur

Dinsdag & Woensdag
09:30 - 17:00 uur

Vrijdag
09:30 - 21:00 uur

Zaterdag
09:30 - 17:00 uur

Vestigingen
Uden Vluchtoord
Aanmelden nieuwsbrief
Meld je aan voor de VTU Nieuwsbrief nieuwsbrief aanmelden
Veilig & Comfortabel
Partners
KPN Toppartner
KPN Toppartner
Webshop Keurmerk