Mobiele telefoons vergelijken

Joost de Zeeuw (32 jaar, Oss)

‘Mobiele telefoons vergelijken loont de moeite’

“Mobiele telefoons vergelijken is echt de moeite waard. Niet alleen vanwege de prijs, maar ook vanwege al die verschillende functies op mobiele telefoons. Vergelijken levert je gewoonweg een betere deal op.” Aan het woord is ondernemer Joost de Zeeuw.

Mobiele telefoons vergelijken is misschien niet altijd even makkelijk. Er zijn immers zoveel verschillende merken en modellen. “Daarom juist moet je mobiele telefoons vergelijken”, zegt Joost. “Je ziet door de bomen het bos niet meer met al die mobiele telefoons. Vergelijken is de enige manier om erachter te komen welke telefoon het beste bij je past.”

Mobiele telefoons vergelijken: thuis

Maar waar begin je, met al die mobiele telefoons? “Vergelijken begint thuis”, aldus Joost. “Eerst bedenk je wat je mist aan je eigen mobiele telefoon. Vergelijken is heel simpel als je er een folder bij pakt: welke functies kom je tegen, wat mis je nu en wat is overbodig?” Hij vervolgt: “Mobiele telefoons vergelijken is functies bekijken. Als je duidelijk hebt welke functies je wel wil en welke niet, pak je internet erbij. Vergelijk mobiele telefoons maar met auto’s: eerst de basiswensen op een rij, daarna de rest.”

Mobiele telefoons vergelijken: internet

Mobiele telefoons vergelijken op internet is vrij simpel, aldus Joost. “Zoek in Google op ‘mobiele telefoons vergelijken’ of ‘vergelijk mobiele telefoons’. Dan kom je vanzelf een aantal vergelijkingssites en recensiesites tegen. Maar wil je mobiele telefoons vergelijken, kijk dan zeker op ook op de site van VTU Telecom. Daar zie je ongetwijfeld tal van voor jou geschikte mobiele telefoons. Vergelijken is vervolgens weer een kwestie van wegstrepen.”

Mobiele telefoons vergelijken: winkel
Als je nog maar twee of drie modellen mobiele telefoons vergelijken wil, is het tijd om naar de winkel te gaan, aldus Joost. “Daar weten ze vaak net wat meer, de laatste aanbiedingen bijvoorbeeld. Met die informatie kun je pas echt de mobiele telefoons vergelijken. De ene keer heb je de keuze zo gemaakt, de andere is het een moeilijker vergelijk. Mobiele telefoons zijn er echter zoveel, dat het altijd de moeite waard is om in de winkel de keuze te maken. Laat dus altijd daar je mobiele telefoons vergelijken!”

Krediettabel

Als je je toestel niet in één keer, maar gespreid betaalt gedurende de looptijd van je contract dan is er sprake van een lening, oftewel een krediet. In de onderstaande krediettabel vind je een aantal voorbeelden van kredieten voor populaire toestellen.
ToestelTotale toestelkostenEenmalige betalingTotaal kredietbedragTermijnbedragDuurovereenkomstDebetrentevoet/JKP
iPhone 7576.000.00576.0024.00240 %
Galaxy S6288.000.00288.0012.00240%
Informatie en verkoop
Openingstijden helpdesk
maandag t/m zaterdag
09:30 - 17:00 uur

info@vtu.nl
 
Contactformulier
Abonnementen en toestellen van nu
Zakelijke abonnementen
Bekijk de zakelijke abonnementen van o.a. Bekijk de zakelijke abonnementen van o.a.
Superstore in Uden
Superstore in Uden
Kom langs in onze superstore

Openingstijden Superstore
Maandag & Donderdag
09:30 - 20:00 uur

Dinsdag & Woensdag
09:30 - 17:00 uur

Vrijdag
09:30 - 21:00 uur

Zaterdag
09:30 - 17:00 uur

Vestigingen
Uden Vluchtoord
Aanmelden nieuwsbrief
Meld je aan voor de VTU Nieuwsbrief nieuwsbrief aanmelden
Veilig & Comfortabel
Partners
KPN Toppartner
KPN Toppartner
Webshop Keurmerk