Privacy verklaring

VTU Telecom respecteert en beschermt uw privacy. Onze websites zijn zo gestructureerd dat u in de meeste gevallen VTU Telecom kunt bezoeken op Internet zonder uzelf te identificeren of persoonlijke informatie te verstrekken.

VTU Telecom verstrekt deze Online Privacy Statement om u in kennis te stellen van het beleid en gebruik met betrekking tot privacy, en van de keuzes die u kunt maken met betrekking tot het door VTU Telecom inwinnen en gebruiken van persoonlijke informatie.Deze kennisgeving is beschikbaar op onze homepage en via de webpagina's van VTU Telecom.

Op sommige VTU Telecom-websites kunt u producten of diensten bestellen, aanvragen doen, en materialen bestellen.Het type informatie dat we op deze pagina's inwinnen is naam, contactpersoon, verrekeningsinformatie en transactieinformatie.

Ten einde onze verdere communicatie te optimaliseren en onze producten en diensten te blijven verbeteren, vragen wij mogelijk tevens naar uw persoonlijke en beroepsmatige interessen, demografische gegevens, ervaringen met onze producten en communicatievoorkeuren.

VTU Telecom gebruikt de informatie die u verstrekt om uw behoeften beter te begrijpen en om u betere diensten te kunnen aanbieden.De door u verstrekte informatie gebruiken wij met name om u te helpen bij het voltooien van transacties, om het contact met u optimaal te laten verlopen, om u op de hoogte te houden van diensten en aanbiedingen, en om onze websites af te stemmen op uw behoeften.

Af en toe zullen we mogelijk contact met u opnemen om u informatie te verschaffen over producten die mogelijk op uw wensen aansluiten.Als u geen informatie wenst te ontvangen, zult u dit in ieder geval te allen tijde kunnen aangeven.Wij houden ons ook aan wettelijke bepalingen en zullen u, waar dit van toepassing is, bijvoorbeeld eerst om toestemming vragen alvorens contact met u op te nemen.

VTU Telecom zal persoonlijke informatie niet aan derden verkopen of huren.Tenzij we uw toestemming hebben of dit wettelijk vereist is, zullen we de persoonlijke gegevens die u online verstrekt alleen delen met zakenpartners die in naam van VTU Telecom handelen voor de hierboven beschreven doeleinden.

VTU Telecom Uden
Vluchtoord 10
5406 XP Uden
T 0413-271621
F 0413-265104
E info@vtu-telecom.nl

Krediettabel

Als je je toestel niet in één keer, maar gespreid betaalt gedurende de looptijd van je contract dan is er sprake van een lening, oftewel een krediet. In de onderstaande krediettabel vind je een aantal voorbeelden van kredieten voor populaire toestellen.
ToestelTotale toestelkostenEenmalige betalingTotaal kredietbedragTermijnbedragDuurovereenkomstDebetrentevoet/JKP
iPhone 7576.000.00576.0024.00240 %
Galaxy S6288.000.00288.0012.00240%
Informatie en verkoop
Openingstijden helpdesk
maandag t/m zaterdag
09:30 - 17:00 uur

info@vtu.nl
 
Contactformulier
Abonnementen en toestellen van nu
Zakelijke abonnementen
Bekijk de zakelijke abonnementen van o.a. Bekijk de zakelijke abonnementen van o.a.
Superstore in Uden
Superstore in Uden
Kom langs in onze superstore

Openingstijden Superstore
Maandag & Donderdag
09:30 - 20:00 uur

Dinsdag & Woensdag
09:30 - 17:00 uur

Vrijdag
09:30 - 21:00 uur

Zaterdag
09:30 - 17:00 uur

Vestigingen
Uden Vluchtoord
Aanmelden nieuwsbrief
Meld je aan voor de VTU Nieuwsbrief nieuwsbrief aanmelden
Veilig & Comfortabel
Partners
KPN Toppartner
KPN Toppartner
Webshop Keurmerk