Samsung mobiele telefoons

Youri van Kessel (28 jaar, Boxmeer)

‘Samsung mobiele telefoons: altijd goed!’

“Samsung mobiele telefoons!” Vraag Youri van Kessel naar zijn favoriete gadgets en het antwoord is duidelijk. Samsung mobiele telefoons staan bij hem onbetwist op nummer één. Hoe dat komt? “Met Samsung mobiele telefoons ben je altijd up-to-date.”

‘Samsung mobiele telefoons’ is voor Youri de meest gebruikte zoekwoordencombinatie op Google. “Nou”, lacht-ie, “ook ‘mobiele telefoon Samsung’ komt vaak voor...” De 26-jarige vertegenwoordiger wil hoe dan ook bijblijven en Googelt dan ook bijna dagelijks op zijn favoriete merk. Waarom eigenlijk? “Ik ben een echte gadgetfreak. Ik ben zelfs afgestudeerd op de marketing van mobiele telefoons.” Maar waarom die voorliefde voor Samsung mobiele telefoons? Youri: “Ik ben wel eens in de Samsung-fabrieken geweest. Fantastische ervaring! Daarnaast ben je met Samsung mobiele telefoons altijd up-to-date qua techniek en design.”

Samsung mobiele telefoons: technisch top

Dat Youri de Samsung mobiele telefoons technisch zo hoog aanslaat, is niet voor niks. “Samsung mobiele telefoons zijn geniaal”, aldus de vertegenwoordiger. “Zowel met Windows Mobile OS als Android werken ze perfect. Maar dat komt natuurlijk ook omdat alle Samsung mobiele telefoons intuïtief heel goed in elkaar zitten. Binnen een paar uur heb je de hele telefoon onder controle.”

Samsung mobiele telefoons: vette designs

Daarnaast is Youri lyrisch over de designs van de Samsung mobiele telefoons. “En echt niet alleen van de slimme smartphones, maar ook van de conventionele Samsung mobiele telefoons. Ze denken gewoon goed na over de details.” Dus het gaat om het gebruik? “Niet alleen”, geeft Youri toe. “Ze moeten er ook vet uitzien. Maar wat mij betreft is dat bij alle Samsung mobiele telefoons zo. Blijkbaar past dat merk bij mij.”

Samsung mobiele telefoons: voor elke levensstijl
Youri is niet de enige thuis met een (of meerdere) Samsung mobiele telefoons. Bij ons thuis geldt: ‘Mobiele telefoon? Samsung!’ Met een ander merk komen ze niet weg!” Op de vraag of er meer van die Samsung-freaks zijn, antwoordt Youri bevestigend: “Als je zoveel surft als ik, kom je ze vanzelf tegen in de forums. Maar mijn familie en vrienden verklaren me voor gek, zo ver als ik ga!” De een spaart postzegels, de ander is helemaal gek van Samsung mobiele telefoons…

Krediettabel

Als je je toestel niet in één keer, maar gespreid betaalt gedurende de looptijd van je contract dan is er sprake van een lening, oftewel een krediet. In de onderstaande krediettabel vind je een aantal voorbeelden van kredieten voor populaire toestellen.
ToestelTotale toestelkostenEenmalige betalingTotaal kredietbedragTermijnbedragDuurovereenkomstDebetrentevoet/JKP
iPhone 7576.000.00576.0024.00240 %
Galaxy S6288.000.00288.0012.00240%
Informatie en verkoop
Openingstijden helpdesk
maandag t/m zaterdag
09:30 - 17:00 uur

info@vtu.nl
 
Contactformulier
Abonnementen en toestellen van nu
Zakelijke abonnementen
Bekijk de zakelijke abonnementen van o.a. Bekijk de zakelijke abonnementen van o.a.
Superstore in Uden
Superstore in Uden
Kom langs in onze superstore

Openingstijden Superstore
Maandag & Donderdag
09:30 - 20:00 uur

Dinsdag & Woensdag
09:30 - 17:00 uur

Vrijdag
09:30 - 21:00 uur

Zaterdag
09:30 - 17:00 uur

Vestigingen
Uden Vluchtoord
Aanmelden nieuwsbrief
Meld je aan voor de VTU Nieuwsbrief nieuwsbrief aanmelden
Veilig & Comfortabel
Partners
KPN Toppartner
KPN Toppartner
Webshop Keurmerk