Samsung Star

Jesse Peterse (15 jaar, Uden)

‘Samsung Star’

“Samsung Star is de ster onder de mobiele telefoons. Die touchwiz gebruikersinterface is zo goed, ik wil niet meer anders. En dat tegen een heel betaalbare prijs.” Jesse Peterse geeft onmiddellijk toe dat hij een beetje telefoonverslaafd is. “Wat wil je, met de Samsung Star?”

Samsung Star is een veelgeziene telefoon. Waarschijnlijk omdat-ie een mooie prijs heeft. Jesse, vmbo-leerling en medewerker van een grote mediazaak in Den Bosch: “De prijs-kwaliteitverhouding van de Samsung Star is uitstekend. Ik heb de Samsung Star S5230 ook nog eens met een aanbieding gekocht, en ik ben er nog steeds superenthousiast over.” Zijn zusje ook trouwens; zij heeft Samsung Star pink, Jesse de Samsung Star white. “Verschil moet er zijn hè”, aldus Jesse lachend.

Samsung Star: provider

Bij de aanschaf van zijn Samsung Star had Jesse de keuze uit de abonnementen voor Samsung Star Vodafone en Samsung Star KPN. “Het is KPN geworden”, vertelt Jesse. “Waarom? Pfoe, dat weet ik niet meer. Ik weet alleen dat de verkoper van VTU Telecom voorrekende dat de Samsung Star KPN op dat moment voor mij het beste was.”

Samsung Star: met camera

De Samsung Star S5230 is uitgerust met een 3,2 megapixel digitale camera. En daar maakt Jesse veel gebruik van. Op Hyves en Facebook zet hij bijna elke dag wel een nieuwe foto. “Daar komt-ie weer met zijn Samsung Star, zeggen mijn vrienden dan. Maar ondertussen kijken ze wel elke dag om te zien wat ik er dan weer op heb gezet. Ik sta hier dan ook bekend als de Udense streetreporter.”

Samsung Star: met video
Ook de videofunctie van de Samsung Star gebruikt Jesse veel. “Met de sharepix-functie kun je de filmpjes heel makkelijk uploaden naar internet. Ook dat doe ik veel.” Op die manier is Jesse uitgegroeid tot de multimediaman van zijn grote vriendenkring. “Omdat ik er inmiddels zoveel van af weet, komen ze vaak naar me toe met de vraag hoe iets moet. Dat is wel leuk, zeker als ze dan van die hele dure telefoons hebben. Want op zich is mijn Samsung Star een redelijk eenvoudig toestel.”

Samsung Star kopen
Tot slot nog de vraag of Jesse niet naar een duurder toestel zou willen overstappen. “Nee hoor, waarom zou ik?”, antwoordt de vmbo-leerling. “Dan betaal ik veel te veel voor dingen die ik toch niet nodig heb. Geef mij voorlopig maar de Samsung Star!”

Krediettabel

Als je je toestel niet in één keer, maar gespreid betaalt gedurende de looptijd van je contract dan is er sprake van een lening, oftewel een krediet. In de onderstaande krediettabel vind je een aantal voorbeelden van kredieten voor populaire toestellen.
ToestelTotale toestelkostenEenmalige betalingTotaal kredietbedragTermijnbedragDuurovereenkomstDebetrentevoet/JKP
iPhone 7576.000.00576.0024.00240 %
Galaxy S6288.000.00288.0012.00240%
Informatie en verkoop
Openingstijden helpdesk
maandag t/m zaterdag
09:30 - 17:00 uur

info@vtu.nl
 
Contactformulier
Abonnementen en toestellen van nu
Zakelijke abonnementen
Bekijk de zakelijke abonnementen van o.a. Bekijk de zakelijke abonnementen van o.a.
Superstore in Uden
Superstore in Uden
Kom langs in onze superstore

Openingstijden Superstore
Maandag & Donderdag
09:30 - 20:00 uur

Dinsdag & Woensdag
09:30 - 17:00 uur

Vrijdag
09:30 - 21:00 uur

Zaterdag
09:30 - 17:00 uur

Vestigingen
Uden Vluchtoord
Aanmelden nieuwsbrief
Meld je aan voor de VTU Nieuwsbrief nieuwsbrief aanmelden
Veilig & Comfortabel
Partners
KPN Toppartner
KPN Toppartner
Webshop Keurmerk