Nieuwe iPhones: Vanaf vrijdag 13 september 14:00 uur is het mogelijk deze toestellen te bestellen bij VTU-Telecom:

iphone 11 colourway

Apple presenteert: iPhone 11 & iPhone 11 Pro (Max)

We hebben er lang op moeten wachten, maar dinsdag 10 september was het dan eindelijk zover. Drie nieuwe iPhones

We hadden al zo onze vermoedens, maar deze zijn nu bevestigd. Apple lanceerde tijdens de Key Note van 10 september maarliefst drie nieuwe iPhones. Het zijn de iPhone 11, de Iphone 11 Pro en de iPhone 11 Pro Max. Hieronder lees je de belangrijkste specificaties en verbeteringen van de nieuwe toestellen.

iPhone 11 (Pro) (Max)

De iPhone 11

Het eerste nieuwe iPhone model is de iPhone 11. Dit is de opvolger van de iPhone XR. Het nieuwe toestel zal verkrijgbaar zijn in 6 kleuren, met onder andere de nieuwe kleuren lila en groen. De iPhone 11 is uitgerust met een 6,1-inch LCD-scherm. Er zijn duidelijk veel overeenkomsten met de iPhone XR. De belangrijkste verbeteringen zitten hem echter in de camera. De gloednieuwe iPhone is uitgerust met een dubbele camera, met de optie voor nacht modus. Hiermee maak je zelfs ’s nachts haarscherpe foto’s.

De achterkant van de iPhone 11 is gemaakt en geoptimaliseerd voor draadloos opladen. Hoewel we het in de iPhone Speculaties hadden over het verdwijnen van Haptic Touch, heeft Apple er voor gekozen deze toch te behouden. Hierdoor krijg je extra acties als je langer op het scherm drukt.

De iPhone 11 Pro (Max)

De iPhone 11 Pro is het oogappeltje (no pun intended) van de afgelopen Apple Key Note. Dit toestel is verkrijgbaar in twee formaten (Pro en Pro Max). De iPhone 11 Pro is de opvolger van de iPhone XS. Hij is verkrijgbaar in vier kleuren, en heeft een matte achterkant. Het nieuwe toestel is voorzien van een Super Retina XDR display. Dit scherm ondersteunt onder andere HDR-weergave voor films en andere video’s in HD.

Ook beschikt dit toestel over maar liefst drie camera’s! Tot voorheen hadden de beste iPhones twee 12 megapixel camera’s aan de achterzijde. Daar is bij de iPhone 11 Pro en Pro Max een derde camera aan toegevoegd. De derde camera is vooral bedoeld voor Ultra Wide shots, waarmee je dus een breder beeld op de foto krijgt. Ook de camera aan de voorzijde van de telefoon is er sterk op vooruit gegaan.

iPhone 11 Pro camera

Audio

Een ander groot verschil met zijn voorlopers is de audio van de nieuwe toestellen. Apple maakt bij de nieuwe iPhones gebruik van een betere surround-sound ervaring met ‘Dolby Atmos’ en door gebruik te maken van ‘spatial audio’. Dit betekent dat het geluid vanuit meerdere plekken tegelijk uit je telefoon komt, en zo een betere audio kwaliteit en ervaring levert. Ook is het met de nieuwe modellen mogelijk om meerdere Airpods tegelijk te gebruiken. Voorheen kon je maar één paar headphones tegelijkertijd aansluiten. Nu kun je dus met twee personen tegelijk door je headphones muziek luisteren. Share that music!

Waterdichte iPhones

Een andere ontwikkeling die Apple heeft doorgevoerd is het waterbestendig maken van de nieuwe iPhones. Je kunt je vanaf nu een kleine hartverzakking besparen wanneer je telefoon per ongeluk in het water valt. De nieuwe iPhone 11 is tot 30 minuten en tot twee meter diep waterdicht. De iPhone 11 Pro is echter tot 4 meter diep, 30 minuten lang waterdicht.

iPhone 11 Pro Water-resistant

Samsung Xcover 4S: 32 GB intern geheugen, IP 68 gecertificeerd: € 309,00 inclusief BTW

Hammer Energy 18X9: 32 GB intern Geheugen, IP 68 gecertificeerd: € 285,00 inclusief BTW

REFURBISHED Apple iPhones met 2 jaar GARANTIE!!!!

iPhone 6S-32 GB: € 289,00

iPhone 7-32 GB: € 349,00

iPhone 7-128 GB: € 399,00

iPhone 8-64 GB: € 499,00

iPhone X-64 GB: € 779,00

iPhone XS-64 GB: € 819,00