Nieuw Apple iPhones geïntroduceerd!!

Nieuwe Apple iPhone 13 modellen vanaf nu beschikbaar. Kom gauw langs, want we hebben beperkte voorraad!!!

De winkel is  open. U kunt zonder afspraak bij ons langskomen voor de aanschaf van een nieuwe mobiele telefoon, service en onderhoud van uw mobiele telefoon en voor het afsluiten van een nieuw of verlenging van een abonnement! 

We zijn bereikbaar op:
 

 • Telefoonnummer: 0413-250003;

 • WhatsApp: 06-12544454

 • E-mail: info@vtu-telecom.nl

Back2school en Back2business: grootste KPN Thuis actie: Internet+TV:

ProductPlus-actie ooit voor nieuwe klanten!Actie gelding t/m 19-9-2021!!

Deze week starten we met een héle mooie deal voor nieuwe klanten die internet bestellen: een Microsoft Surface Go 2 als welkomstcadeau t.w.v. €459,-! Met deze topdeal gaan we weer een hoop extra klanten naar KPN halen.

 

Vanaf maandag 30 augustus tot en met zondag  september kunnen nieuwe klanten kiezen uit één van onderstaande drie acties bij een bestelling van Internet (& TV) van KPN:

 

 1. Een Microsoft Surface Go 2 als welkomstcadeau, ter waarde van €459,-
 2. Twee gratis Superwifi-punten ter waarde van €199,-  (standaardaanbod)
 3. Zes maanden Internet & TV voor  €35,- per maand (standaard netwerkactie)

 

Microsoft Surface Go 2

Als de klant kiest voor de Microsoft Surface Go 2, ziet de klant het gekozen welkomstcadeau op de bevestiging staan. Informeer de klant dat de Surface zonder accessoires (muis, Stylus en toetsenbord) wordt geleverd.

Actievoorwaarden

 • Voor deze actie geldt: op=op
 • De actie is van toepassing voor consumentenmarkt (Back2school) en Kleinzakelijk (Back2business). Deze actie geldt niet voor KPN EEN MKB.
 • Aanbod is geldig bij een abonnement met een minimale looptijd van 12 maanden
 • Actie is niet van toepassing bij migraties
 • Het is na orderinvoer niet meer mogelijk om de keuze van het actieaanbod of welkomstcadeau te wijzigen.
 • Kijk hier voor alle actievoorwaarden.

 

Uitlevering welkomstcadeau

De uitlevering wordt geregeld door onze logistiek partner Sidekix en PostNL. De klant ontvangt het welkomstcadeau nadat de verbinding is geactiveerd. De klant ontvangt een track & trace code van PostNL. Bij het welkomstcadeau is een brief van KPN en een garantiebewijs van Microsoft bijgesloten.

Het callcenter van Sidekix is op werkdagen van 08.00 – 21.00 en op zaterdag van 10.00 – 16.00 bereikbaar op 088 – 623 70 06 (lokaal tarief).

Google Nest Hub 2 cadeau bij Unlimited!

 Vanaf 3-9-2021 krijgen klanten die een 1- of 2-jarig Unlimited abonnement afsluiten tijdelijk een Google Nest Hub 2 t.w.v. €99,- cadeau! Dit geldt voor zowel nieuwe aansluitingen als verlengingen.

Dat houdt wel in dat per vandaag de €2,50 euro korting op het Unlimited abonnement vervalt. De prijs wordt dus weer €35,- (of €27,50 inclusief Husselkorting) per maand. In plaats van €2,50 korting ontvangen klanten die tussen 6 september tot en met 3 oktober 2021 een 1- of 2-jarig Unlimited abonnement afsluiten echter de Google Nest Hub 2 t.w.v. €99,- cadeau! Deze actie is niet geldig i.c.m. maandelijks opzegbare abonnementen.

Over de Google Nest Hub 2

De Google Nest Hub 2 is een kruising tussen een slimme speaker en een tablet. Het apparaat werkt voornamelijk via stemcommando’s, maar ook het touchscreen kan bediend worden. De Google Nest Hub 2 wordt aangesloten op stroom en kan niet worden gebruikt om net zoals een tablet overal mee naar toe te nemen. De Google Nest Hub 2 is ideaal voor het bedienen van je smarthome, maar kan o.a. ook gebruikt worden om video’s mee te kijken, muziek mee te luisteren of om wakker te worden met de ingebouwde zonsopgangwekker.

 

Bestelling & uitlevering

 • De Google Nest Hub 2 dient de klant zelf aan te vragen. Klanten kunnen tot 17 oktober het aanmeldformulier invullen via https://promo.deskservices.nl/nl-nl/21-0199.
 • Na het invullen van het aanmeldformulier ontvangt de klant een e-mail met een bevestiging.
 • De Google Nest Hub wordt verzonden ná de annuleringstermijn van het Unlimited abonnement.
 • Zodra de Google Nest Hub is verzonden, ontvangt de kant een track & trace code om de verzending te volgen.

page1image53191680