Sim only aanbiedingen

Renske van Orsouw (38 jaar, Uden)

‘Sim only aanbiedingen: volop bij VTU’

“Sim only aanbiedingen hou ik goed in de gaten. Daar kun je behoorlijk je voordeel mee doen. Bij VTU Telecom hebben ze altijd de beste sim only aanbiedingen, dus ik kom geregeld op hun website.” Renske van Orsouw – juffrouw Renske voor de kinderen in haar klas – weet wat ze wil: sim only aanbiedingen.

“Sim only aanbiedingen besparen je tot maar liefst 80 procent ten opzichte van een abonnement met gsm-toestel. Dat is de moeite waard.” Renske legt uit waarom ze kiest voor sim only aanbiedingen. “Ik heb een fijne telefoon, die ik niet steeds wil wisselen. Daar zoek in dan een sim only aanbieding bij die op dat moment het beste bij me past.”

Sim only aanbiedingen: volop keuze

“Sim only aanbiedingen heb je volop”, aldus Renske. “ Van sim only aanbiedingen Hi tot sim only aanbiedingen T-Mobile. Je kiest je aantal minuten en aantal sms’jes, en je hebt nog steeds veel keuze. Er zitten dus altijd wel meerdere aantrekkelijke sim only aanbiedingen tussen.”

Sim only aanbiedingen: 1 jaar

“Vandaag had ik uiteindelijk de keuze uit acht goede sim only aanbiedingen. 1 jaar vind ik een mooie periode, dus ik was er zo uit.” Ze zeggen wel eens dat het moeilijk kiezen is, tussen al die sim only aanbiedingen. Renske denkt daar anders over: “Het is maar wat je moeilijk vindt. Sim only aanbiedingen besparen je veel geld, dus dan is het niet zo erg om er even in te moeten duiken.”

Sim only aanbiedingen: VTU Telecom
Renske geeft wel aan altijd naar VTU Telecom te gaan vanwege de grote keuze. “Bij VTU Telecom hebben ze het uitbreidste aanbod aan sim only aanbiedingen. Ik kijk zelf eerst altijd op de website en ga dan naar de winkel voor een advies. Samen met de verkoper bekijk ik de sim only aanbiedingen die ik online heb gevonden. Meestal heeft de verkoper dan nog wel een tip; daarna ben ik er altijd snel uit.”

Krediettabel

Als je je toestel niet in één keer, maar gespreid betaalt gedurende de looptijd van je contract dan is er sprake van een lening, oftewel een krediet. In de onderstaande krediettabel vind je een aantal voorbeelden van kredieten voor populaire toestellen.
ToestelTotale toestelkostenEenmalige betalingTotaal kredietbedragTermijnbedragDuurovereenkomstDebetrentevoet/JKP
iPhone 7576.000.00576.0024.00240 %
Galaxy S6288.000.00288.0012.00240%
Informatie en verkoop
Openingstijden helpdesk
maandag t/m zaterdag
09:30 - 17:00 uur

info@vtu.nl
 
Contactformulier
Abonnementen en toestellen van nu
Zakelijke abonnementen
Bekijk de zakelijke abonnementen van o.a. Bekijk de zakelijke abonnementen van o.a.
Superstore in Uden
Superstore in Uden
Kom langs in onze superstore

Openingstijden Superstore
Maandag & Donderdag
09:30 - 20:00 uur

Dinsdag & Woensdag
09:30 - 17:00 uur

Vrijdag
09:30 - 21:00 uur

Zaterdag
09:30 - 17:00 uur

Vestigingen
Uden Vluchtoord
Aanmelden nieuwsbrief
Meld je aan voor de VTU Nieuwsbrief nieuwsbrief aanmelden
Veilig & Comfortabel
Partners
KPN Toppartner
KPN Toppartner