Het laatste nieuws van VTU

VTU Telecom is officiële dealer van OPPO toestellen:

Vanaf heden kunt U bij ons ook terecht voor de aanschaf van OPPO Toestellen. VTU Telecom is aangewezen als Authorized dealer van het merk OPPO. Vanzelfsprekend bent u verzekerd van het feit dat we u de SERVICE en garantie gaan verlenen die U van ons gewend bent. U kunt de toestellen bekijken in de tabblad ” Toestellen”. Kom gerust langs ij ons in de winkel om de toestellen te bekijken en uit te proberen.  De toestellen zijn bij ons scherp geprijsd en ij aanschaf van een OPPO toestel installeren wij het toestel voor u en zetten al uw oude gegevens over. Dit doen wij uiteraard kosteloos!!!

Nieuwe Apple iPhones nu verkrijgbaar!!

De Apple iPhone 13 modellen zijn nu beschikbaar. Uiteraard kan de voorraad per model verschillen, maar van de meeste modellen is er nu voorraad!!!!

 

Koopavond:

Op vrijdag hebben we koopavond en we zijn geopend tot 21.00 uur!!

 

De winkel is open. U kunt bij ons terecht voor reparatie, onderhoud en voor de aanschaf van een nieuwe mobiele telefoon, nieuw abonnement of verlenging van uw huidige abonnement . We zijn te bereiken op het telefoonnummer 0413-250003 of via WhatsApp op 06-12544454. U kunt ons een email sturen naar: info@vtu-telecom.nl.

Actiepakket: Xiaomi Redmi Note 10 5G inclusief Panzerglass en hoes: nu voor € 299,00 inclusief BTW!!   OP=OP!!