Het laatste nieuws van VTU

WIJ ZIJN OPEN!!!!!!

In verband met de aangepaste corona regels zijn wij open voor bestellingen via Click&Collect en voor reparaties. U kunt ons bellen of een email sturen voor nieuwe bestellingen. Hieronder vind U de aangescherpte regels:

Alle maatregelen op een rij

  • Click en collect is per direct mogelijk met in achtneming van alle geldende basismaatregelen. Klanten moeten buiten blijven staan, medewerkers binnen en een toonbank of tafel op de drempel zodat er sprake is van een duidelijke scheiding;
  • Reparatiebedrijven mogen uitsluitend open zijn voor reparaties en dienen dit duidelijk te vermelden of een separate service ingang te hebben.
  • Abonnementen mogen telefonisch verlengd worden.

We zijn dagelijks geopend van 09.00 – 17.00 uur.

We zijn te bereiken op het telefoonnummer 0413-250003 of via WhatsApp op 06-12544454. U kunt ons een email sturen naar: info@vtu-telecom.nl.

VTU Telecom is officiële dealer van OPPO toestellen:

Vanaf heden kunt U bij ons ook terecht voor de aanschaf van OPPO Toestellen. VTU Telecom is aangewezen als Authorized dealer van het merk OPPO. Vanzelfsprekend bent u verzekerd van het feit dat we u de SERVICE en garantie gaan verlenen die U van ons gewend bent. U kunt de toestellen bekijken in de tabblad ” Toestellen”. Kom gerust langs ij ons in de winkel om de toestellen te bekijken en uit te proberen.  De toestellen zijn bij ons scherp geprijsd en ij aanschaf van een OPPO toestel installeren wij het toestel voor u en zetten al uw oude gegevens over. Dit doen wij uiteraard kosteloos!!!